WielSOCLEAN: het vervolg…

Op 27 april was het de dag van de netheid. Een evenement dat QuartierWielsWijk niet links kon laten liggen…Verkleed en gewapend met emmers, bezems enz, vertrokken de ‘Clowns in actie’ (een informele groep inwoners van QWW) vanaf de Bondgenotenstraat richting Wielemans Ceuppenslaan met de leuze: het moet hier BLINKEN!
Gedurende 4 uur hebben we voetpaden geschrobd, enkele vensters gewassen, vuil opgeraapt, gepraat en gediscussieerd met winkeliers en voorbijgangers. En dat alles met de glimlach.
Zin om op de trein te springen en de groep te vervoegen? Wij stellen een ‘vieruurtje’ voor in de maand juni om onze actie van 27 april te evalueren, en te bekijken op welke manier we hieraan een vervolg kunnen breien.
Enkele ideeën liggen al op tafel: een volgende operatie WielSOCLEAN in de zomer, een activiteit voor de autoloze zondag, een actie op het Rochefortplein (waar waarschijnlijk een volgende give box komt).
Om deze afspraak – dit vieruurtje te organiseren graag bijgevoegde doodle invullen voor 17 mei.
Wij bevestigen dan de definitieve datum.
Wat de afspraakplaats betreft stellen wij voor om in het Dudenpark af te spreken, op het eerste grasveld bij binnenkomst van het park via de ingang vlakbij de Eikelstraat.