Netheid Week-end

Lenteschoonmaak, mini repair cafee, rommelmarkt en gratiferia
zaterdag 27 en zondag 28 april 2013

 

Er gaan heel wat activiteiten rond netheid en afvalvermindering door tijdens dit weekend:

Zaterdag 27 april:

Opendeurdag van het Victor Horta Atheneum (Bondgenotenstraat 233):

- Rommelmarkt (reservaties via: 0477 76 35 85 of portes.ouvertes.arvh@hotmail.be)
- Mini repair café van 10:00 tot 15:00: Atelier Electronica: Leerlingen en leerkrachten zullen proberen defecte kleine huishoudtoestellen te repareren (strijkijzer, koffiezetapparaat, fruitpers, haardroger, krultang, scheerapparaat, elektrisch mes). Naai-atelier: kleine naaiwerken, zoom afwerken (met de hand of machine), knopen, ritsen (geen jassen). Breng wel ritsen en passend garen mee!

Dag van de Netheid: QuartierWielsWijk neemt deel!

- Sensibiliseringsacties : kom ons team bewonderen of steek zelf de handen uit de mouwen in de Wielemans-Ceuppenslaan. Uw emmers zijn ook welkom! Meer details volgen later. Diegenen die geïnteresseerd zijn of meer info willen: contacteer quartierwielswijk@gmail.com
- QWW nodigt alle bewoners uit hun eigen stoep of boomperkje schoon te maken, hondendrollen en ander zwerfvuil te verwijderen, en dit alles in een warme ambiance.

Zondag 28 april:

Tweede Gratiferia in Ten Weyngaert

Tweede editie van deze markt waar alles gratis is. Breng uw overbodige spullen en neem terug mee wat je zelf nodig hebt, of kom gewoon kletsen met andere gratiferistas. Vanaf 14:00 in de Bondgenotenstraat 54.